Benzer Ürünler
Trendline Gourmet Kedi Maması 15 Kg
Trendline Gourmet Kedi Maması 15 Kg

Trendline Gourmet Kedi Maması 15 Kg (TRE-154)

Marka : Trendline
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺1.326,12(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.060,90(KDV Dahil)
Barkod : 8698995011617

Trendline Gourmet Kedi Maması 15 kg

Optimum Düzeyde Mineraller

Mineral seviyeleri kedinizin sağlıklı olması için özel olarak ayarlanmıştır. Demir, selenyum, klorür, bakır, çinko, iyot, fosfor ve kalsiyum mineralleri kedinizin sağlıklı olmasına katkı sağlayacak.


Vitaminlerden Gelen Güç

Mama içinde vitamin A, D, E, C ve B grubu bulunuyor. Vitaminlerle beslenen kedilerin sağlıkları güçleniyor. Trendline ile beslenen kedilerin bağışıklık sistemi güçlü olduğundan hastalıklara yakalanmıyorlar.


Sindirimi Kolay Mama

Mamanın sindirimi kolay olduğundan sindirim sistemi sorunu olan kediler bile bu mamayı tükettikten sonra sorun yaşamazlar. Hassas bünyeler için özel tasarlanan mama içeriğini kediniz çok sevecek.



Deri Sağlığına İyi Gelir

Trendline Gourme ile beslenen kedilerin tüyleri canlı, parlak ve sağlıklı olur. Bu kedilerde tüy dökülmesi problemi olmaz.


Enerjik Kediler

Trendline Gourmet tüketen kedilerin enerjileri yerinde olur. Enerjik, dinamik ve canlı kediler için bu mamayı tercih edin.


Optimum Düzeyde Mama İçeriği

Mama içerisinde yer alan kaliteli besinlerin olması yeterli değildir. Bu besinlerin optimum düzeyde olması gerekir. Trendline Gourmet mama içeriğinde her besinin yeterli miktarda olmasına özen gösteriyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı