Benzer Ürünler
Royal Canin Mini Irk Yetişkin Köpek Maması 4 Kg
Royal Canin Mini Irk Yetişkin Köpek Maması 4 Kg

Royal Canin Mini Irk Yetişkin Köpek Maması 4 Kg (300104000)

İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺1.183,62(KDV Dahil)
İndirimli : ₺946,90(KDV Dahil)
Barkod : 3182550727822

ROYAL CANIN  MINI ADULT 4 KG

Royal Canin Mini Irk Yetişkin Köpek Maması 4 Kg

 Yetişkin vücut ağırlığı 10 kg kadar olan ve Yorkshire Terrier, Papillon, Chihuahau, Pekingese, Poodle, Shih Tzu, Dachshund gibi mini ırktan yetişkinler için 10 ay - 8 yaş arası mini ırklar için yetişkin mamasıdır.

 - Küçük ırk köpekler genellikle oldukça aktif ve oyuncudurlar, böylece çok fazla enerji harcarlar. Bu nedenle, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için uygun bir beslenmeye ihtiyaç duyarlar

. - ROYAL CANIN Mini Adult ile Vitamin E ve C nin erken dönemde ilavesi, yetişkin köpeği beklenenden uzun bir yaşama hazırlar. Kalbin normal fonksiyonuna yardım etmek için L-Karnitin içerir. Sınırlandırılmış bir fosfor içeriği normal böbrek fonksiyonlarına yardımcı olur.

 - ROYAL CANIN Mini Adult, küçük ırk yetişkin köpeklerin diş ve çenelerine göre ayarlanmış boyut, şekil ve yapıda krakerlerden oluşur. * Mini ırkların yüksek enerji ihtiyaçlarını karşılamaya uygun olarak yüksek besinsel değerlere sahiptir.

 * Yüksek yağ ve protein oranları, optimal enerji alımına uygundur. Enerji ihtiyacını tam olarak karşılar. Kilo artışınının dengeli olmasını sağlayan L-karnitin içerir.

 * Sağlıklı deri ve tüy yapısı için gerekli olan sülfürlü amino asitler, omega 3 ve omega 6, çinko, folik asit A ve B vitamini içerir.

 * Küçük ırk köpeklerin diş ve çenelerine göre ayarlanmış boyut, şekil ve yapıdadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı