Benzer Ürünler
Pro Plan Duo Delice Sığır Etli Yetişkin Köpek Maması 10 Kg
Pro Plan Duo Delice Sığır Etli Yetişkin Köpek Maması 10 Kg

Pro Plan Duo Delice Sığır Etli Yetişkin Köpek Maması 10 Kg (12448209)

Marka : Pro Plan
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺1.773,62(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.418,90(KDV Dahil)
Barkod : 7613034083784

 Pro Plan Duo Delice Adult Köpek Maması - 10 Kg

Rich in Beef with Rice

Purina Proplan Duo Delice Adult; yetişkin köpekler için hazırlanmış, gevrek ve hafifçe ezilmiş parça etli benzersiz bir bileşimidir. Benzersiz formülü ile %100 tam dengeli bir köpek mamasıdır. Özenle seçilmiş besinle kolay sindirimin sağlanmasına yardımcıdır. Köpeklerinizin sağlıklı bir vücut yapısını destekler ve onlara zindelik sağlar.

Evcil dostlarınızın sağlıklı olmaları beslenmeleriyle doğdu orantılıdır. Proplan Duo Delice mama köpeğiniz için ideal bir tercihtir. Doğal içeriği köpeğinizin sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlar. Ürün renklendirici içermez.  Köpeğinizin sağlıklı kas ve iskelet yapısını destekleyen mama içerdiği biftek sayesinde oldukça lezzetlidir. Ayrıca evcil dostunuzun ideal kiloda kalmasını ve sağlıklı kas kütlelerinin oluşmasını sağlar. Dengelenmiş vitamin ve mineraller köpeğinize sağlık kazandırır ve enerji sağlar.

İçindekiler

sığır eti (% 17), buğday, mısır, kurutulmuş kümes hayvanları protein, hayvansal yağ, buğday gluteni, kurutulmuş pancar küspesi, mısır irmik, pirinç (% 4), mineraller, özet, propilen glikol, kurutulmuş yumurta, balık yağı, malt unu .

Kullanım

Köpeğinize bu üründen ilk kez veriyorsanız başlangıçta 2 hafta boyunca alışık olduğu besinlerle karıştırarak veriniz. Su kabında daima temiz su bulundurunuz.

Irk
Tüm Irklar
İçerik
Dana Etli
Yaş Gurubu
Yetişkin
Tahıl
Tahıllı
Türü
Kuru Mama
Ağırlık
10 Kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı