Benzer Ürünler
Pro Plan Duo Delice Biftekli Small Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 2,5 Kg
Pro Plan Duo Delice Biftekli Small Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 2,5 Kg

Pro Plan Duo Delice Biftekli Small Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 2,5 Kg (12340479)

Marka : PROPLAN
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺808,63(KDV Dahil)
İndirimli : ₺646,90(KDV Dahil)
Barkod : 7613034819758

Pro Plan Duo Delice Biftekli Small Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 2,5 Kg

 

Purina Proplan Duo Delice gevrek mamalara ve hafifçe ezilmiş adet benzersiz bir bileşimidir. Bu eşsiz formülü ve hazırlık süreç% 100 tam dengeli bir köpek maması var yüksek sindirilme sağlarken besin kaybını azaltmak için. özenle seçilmiş besin yetişkin köpek uygun sağlık ve refahı korumaya yardımcı gıda içeriyordu. Çıtır kroket ve hafifçe ezilmiş parçalarının kombinasyonu üzerinde kafa yormak için köpek teşvik ve demir kova dokusunu iyi bir ağız hijyeni sağlamak. yardımcı olur kramie dahil Purina Proplan Duo Delice sindirim sisteminin düzgün işleyişini desteklemek lifleri.

İçerik
Sığır eti (% 17), buğday, mısır, kurutulmuş kümes hayvanları protein, hayvansal yağ, buğday gluteni, kurutulmuş pancar küspesi, mısır irmik, pirinç (% 4), mineraller, özet, propilen glikol, kurutulmuş yumurta, balık yağı, malt unu .

İçerik Analizi
Protein 25.0%, yağlar ve yağ% 16.0, kül% 8.0, ham selüloz% 2.0, Omega 3 yağ asitleri 0.3% Omega-6 yağ asitleri 1.6%, A vitamini 28200 IU / kg Vitamin D3 920 IU / kg Vitamin e 610 IU / kg C vitamini 220 mg / kg '

Küçük ırk yetişkin köpeklerin beslenme ihtiyaçlarına göre uygun içerikli biftek ve pirinçli kuru köpek mamasıdır. Köpeklerin beslenmeleri onların sağlıkları ve gelişimleri için oldukça önemlidir. Bu mama köpeğiniz için ideal bir tercihtir. oldukça lezzetli olan mamanın tanelerinin kısmında gerçek biftek parçaları vardır. Bu sayede köpeğiniz bu mamaya asla hayır demez ve severek tüketir. Köpeğinize çift kat lezzet sağlayan mama tanecikleri onların diş yapılarına uygun boyuttadır.

Mama köpeklerinizin sağlıklı bir vücut yapısını destekler ve onlara zindelik sağlar. Evcil dostunuzun bağışıklık sistemini güçlendiren bu mama köpeğinizin hastalıklara karşı direnç göstermesini sağlar. Sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına katkıda bulunan mama kolay sindirilebilir özelliktedir. Böylece köpekleriniz şişkinlik hissetmezler.

Evcil dostlarınızın sağlıklı olmaları beslenmeleriyle doğdu orantılıdır. Proplan Duo Delice mama köpeğiniz için ideal bir tercihtir. Doğal içeriği köpeğinizin sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlar. Ürün renklendirici içermez.  Köpeğinizin sağlıklı kas ve iskelet yapısını destekleyen mama içerdiği biftek sayesinde oldukça lezzetlidir. Ayrıca evcil dostunuzun ideal kiloda kalmasını ve sağlıklı kas kütlelerinin oluşmasını sağlar. Dengelenmiş vitamin ve mineraller köpeğinize sağlık kazandırır ve enerji sağlar.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı