Benzer Ürünler
N & D Düşük Tahıllı Tavuk Ve Narlı Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg
N & D Düşük Tahıllı Tavuk Ve Narlı Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg

N & D Düşük Tahıllı Tavuk Ve Narlı Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg (ND0110)

Marka : N&D
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺932,38(KDV Dahil)
İndirimli : ₺745,90(KDV Dahil)
Barkod : 8010276030481

Yaklaşık bir yaşına geldiğinde veteriner kontrolü ardından kısırlaştırılan kediler, hormonal değişiklikler ve aktivite azalması nedeniyle kilo almaya meyilli hâle gelebiliyor. Yemek konusunda hassas olan ve genellikle seçici davranan bazı kedilerse, kısırlaştırma uygulamasının sonrasında yeme alışkanlıklarını değiştirip eskisine kıyasla daha az besin tüketmeye başlayabiliyor. Ürettiği evcil hayvan mamalarında kaliteyi ve tazeliği ön planda tutan Farmina, N&D markası altında geliştirdiği kısırlaştırılmış kedi maması ile yaşanabilecek muhtemel sorunları, daha en başından engelliyor. 50 yılı aşkın süredir evcil hayvanların keyifle tüketebilecekleri ve onlar için yararlı olan mamalar hazırlayan Farmina, N & D Düşük Tahıllı Tavuk ve Narlı Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 1,5 kg ile alanındaki yetkinliğini bir kez daha gösteriyor.

Bilimsel Araştırmalarla Hazırlanan Sağlıklı Formül

Geçmişten bugüne geliştirdiği mama formüllerini Farmina Vet Araştırma ekibi ile koordineli olarak hazırlayan Farmina, N & D düşük tahıllı mamayı bu şekilde ortaya çıkarıyor. İtalya’daki Federico II Napoli Üniversitesi Hayvan Besleme Departmanı ile iş birliği hâlinde olan markanın ürettiği mama, sağlıklı bir içeriğe sahipken aynı zamanda seçici kedilerin iştahını açacak ve onların, yeteri kadar beslenmelerini sağlayacak şekilde yapılandırılıyor. Kısırlaştırılmış kedilerde sıklıkla görülen ve kaynağı; hareketsizliğin yanı sıra hormonal değişiklikler kadar karbonhidrattan zengin kuru kedi mamaları da olan obezitenin önüne geçmek için bilimsel araştırmalar yaparak N & D düşük tahıllı mamanın içeriğini optimum hâle getiren marka, mamaya eklediği antioksidanlarla tüylü dostların vücudundaki antioksidan seviyesini artırarak serbest radikallerce meydana getirilebilen hasarı azaltıyor.

Hayvansal Kaynaklı Proteinden Zengin, İlkel Tahıllı İçerik

Kedileri için tahılsız kuru kedi maması tercih eden evcil hayvan dostlarının ilkel tahıl içerdiği için yönelebileceği N & D düşük tahıllı mama, yetişkin durumdaki kısırlaştırılmış kedilerin besin gereksinimlerini eksiksiz karşılayacak bir içerikle geliyor. Zira ürün, düşük glisemik indekse sahip, kılçıksız buğday ve yulafla zenginleştiriliyor. Mamanın bileşiminde %24 oranında kemiksiz tavuk eti, %24 kurutulmuş tavuk proteini, %10 oranında kılçıksız buğday, %10 yulafa ek olarak kurutulmuş yumurta, ringa balığı, balık yağı gibi kediler için yararlı besin maddeleri yer alıyor. Ayrıca; kurutulmuş nar, elma, ıspanak, tatlı portakal gibi meyve ve sebzeler de düşük oranlarda mamaya dâhil edilerek tüylü dostların daha dengeli ve iyi beslenmeleri hedefleniyor. Sindirim konusunda herhangi bir zorluk yaşamamaları adına zerdeçal, kurutulmuş bira mayası gibi bileşenler de içeriğe ekleniyor.

Dikkat Çeken Analitik Bileşenler ve İlave Vitamin, Mineraller

N & D düşük tahıllı tavuk ve narlı kısırlaştırılmış yetişkin kedi maması, evcil hayvan sahiplerinin güvenle edinebilecekleri kuru kedi mamalarının başında geliyor. Zira Farmina’nın hassas çalışmaları ve sektör tecrübesi, ürünün içeriğini, dolayısıyla kedilerin sağlığını doğrudan olumlu yönde etkiliyor. Ürünün analitik bileşen çözümlemeleri de bunu kanıtlar nitelikte oluyor. Ham protein miktarı %38 seviyesindeki mama, doğası gereği etobur olan kedilerin ihtiyaç duyduğu protein oranını büyük oranda karşılıyor. %10’luk yağ oranı ise kedilere enerji sağlarken %5,5’lik ham lif, sindirim sürecine katkıda bulunuyor. %8’lik nem, mamanın dokusunu daha kolay tüketilebilir kılarken düşük düzeylerdeki kalsiyum, fosfor, magnezyum, Omega-3, Omega-6, DHA ve EPA, kedilerin sağlıklarını korumalarına yardım ediyor. Bunlara ilave olarak; A, E, C, B1, B12 vitaminleri ve çeşitli antioksidanlar, mamanın içeriğini zenginleştiriyor.

Farmina tarafından hazırlanıp sizlere sunulan beslenme rehberini inceleyerek satın aldığınız mamayı; evinizde, bahçenizde ya da sokakta beslediğiniz kedilerinize doğru ölçülerde verebilir, onların N & D mama ile sağlıklı şekilde yaşantılarını sürdürmelerine yardımcı olabilirsiniz.


N & D Düşük Tahıllı Tavuk Ve Narlı Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı