Benzer Ürünler
Natura Kitten Tavuklu ve Mango Yavru Kedi Maması 70 G
Natura Kitten Tavuklu ve Mango Yavru Kedi Maması 70 G

Natura Kitten Tavuklu ve Mango Yavru Kedi Maması 70 G (LK.08002)

Marka : natura
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺164,88(KDV Dahil)
İndirimli : ₺131,90(KDV Dahil)
Barkod : 8682315521016

Natura Fileto Tavuk ve Mangolu Yavru Kedi Konservesi 70gr


Yavru kedilere özel olarak üretilmiş tavuk eti, pirinç ve mango katkılı, %100 doğal ürünlerden oluşturulmuş, et suyu içerisinde parça etli yaş mama.

Tavuk

Hayvansal kökenli proteinleri ve hızlı sindirimi sayesinde, amino asit desteğinden rahatça yararlanılır. Düşük karbonhidrat düzeyi sayesinde, kontrolsüz kilo alımına neden olmaz. Dengelenmiş rasyonu ile metabolizmaya kolayca katılır ve vücudun su dengesini destekler. İntestinal sistem sağlığına destek olarak, monomerlerden yararlanımı arttırır. Davranışlarda stabilizasyon sağlar. Arjinin, metionin, sistein ve taurin bakımından zengindir.

Mango

Astıma karşı etkilidir. Kan kolesterolünü düşürür, Cildi temizler Tüm vücut salgılarını alkaliye çeker Güneş çarpmalarının tedavisinde etkilidir. Yapısında en çoktan aza doğru; vitamin C, vitamin B6, vitamin A, folat, vitamin K, vitamin D, vitamin B12 bulundurur. Kedilerde bağışıklık sistemini uyararak, düzenli salgısını destekler. Savunma elemanlarını güçlendirir. Kedilerin bir çoğu taze et tüketmeyi severler. Mangoi yapısındaki vitamin B6 sayesinde yağların da proteinler gibi yararlanımını arttırır ve gıdadan maksimum verim sağlar. Kalorisinin düşük olmasından dolayı, mekanik doygunluğu sağlayarak kilo kontrolüne yardımcı olur. Gözün yapısında bulunan, yüksek ışıkta doğal bloker olan protein üretimlerini ve kalitesini arttırmaya yardımcı olur. Göz yaşı salgısının az olması durumunda salgıyı arttırarak, göz kuruluğunun iderilmesinde etkilidir. Korneal hasarların iyileşmesini hızlandırır. Yüksek vitamin C konsantrasyonu sayesinde deri ve kürk sağlığını destekler. Kollojen üretimine destek vererek, yara iyileşmelerini hızlandırır. Kılların uzamasını ve derinin nemlendirilmesini sağlayan vitaminA açısından zengin bir kaynaktır. Yüksek antioksidan düzeyi ile serbest radikallerin oluşturduğu hasarları engeller. Potasyum ve magnezyum iyonları ile kalp sağlığına destek verir. Yüksek tansiyonu düşürür, kan basıncını düzenler. Sadece mangoda bulunan mangiferin isimli antioksidanı ile kalp hücrelerini enfeksiyonlara karşı korur, oksidatif stresi engeller, apoptozis mekanizmasını düzenler.

İçerik

  • Tavuk Fileto %41,8
  • Su %52,5
  • Mango %3,40
  • Pirinç %1,5
  • Jelleştiriciler %0,80

Analiz Raporu

  • Protein %12
  • Yağ %0,4
  • Kül %1
  • Lif %0,1
  • Nem %86
  • Metabolize Enerji 52 Kcal/100gr
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı