Benzer Ürünler
Hills Feline Mature +7 Tavuklu Yaşlı Kuru Kedi Maması 3 Kg
Hills Feline Mature +7 Tavuklu Yaşlı Kuru Kedi Maması 3 Kg

Hills Feline Mature +7 Tavuklu Yaşlı Kuru Kedi Maması 3 Kg (610-604098)

Marka : TOEX
Barkod : 052742024004

Hills Science Plan Feline Mature Senior Chicken-Tavuklu Yaşlı Kuru Kedi Maması 3 Kg


Dengeli vitamin ve mineral, % 32 oranında kemik ve kas yapısını güçlendiren yüksek kaliteli proteinin yanısıra azaltılmış fosfor ve dengelenmiş magnezyum seviyesi ile 7 yaş ve üzeri yaşlı kediler için tam bir beslenme mamasıdır. Üriner sistem fonksiyonlarını düzenler, fosfor seviyesi düşürüldüğünden, böbrek hastalıklarından korunma sağlar. Yaşlı kedilerin yatkın olduğu konstipasyondan korumak amacıyla artırılmış seviyelerde selüloz içerir. Yüksek sindirilebilirliği ile besin maddelerinin yeterli emilimini ve dışkı hacminde azalmayı sağlar. Kalp ve görme fonksiyonlarını güçlendiren ve koruyan taurin içerir. Vitamin E, vitamin C, betakaroten ve selenyum gibi doğal antioksidan kombinasyonu ve arjinin bağışıklık sistemini güçlendirir. Sağlıklı deri ve tüy gelişimini sağlayan, tüylere parlaklık kazandıran esansiyel yağ asitlerini içerir. Kolay çiğnenebilen, mükemmel lezzette formule edilmiştir.

Mamanın İçeriği;
Tavuk, pirinç, glütenli mısır unu, mısır, hayvansal yağ, soya unu, balık, tavuk karaciğeri, toz sellüloz, DL-metiyonin, taurin, beta karoten, L-arjinin, vitamin ve mineraller.

Beslenme Tavsiyesi;
Ağırlık Kg
Günlük Beslenme Miktarı gr
2 - 3
25 - 50
4 - 5
45 - 75
6 kg
10gr / kg

Yukarıdaki günlük beslenme miktarları, kedinizin aktivitesine, egzersiz durumuna, çevre şartlarına, mizacına ve strese bağlı olarak değişiklik gösterir. Yukarıdaki miktarlar optimal vücut ağırlığı sağlamaya yönelik olarak gerektiğinde arttırılabilir veya azaltılabilir.
Kuru, serin, böcek ve haşereden uzak bir yerde ve paketin ağzı kapalı olarak saklayınız.
Genel kural olarak, kuru mama ile birlikte taze içme suyu verilmelidir.
**************Kedi Mamaları
Yaş SeçimiYaşlı (7 Yaş Üstü)
FormuKuru Mama
İçerik SeçimiTahıllı
Paket Boyutu1 - 3 Kg
LezzetTavuk-Hindi

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı