Benzer Ürünler
Gmt Cat Van Cat Adult Fısh 1 Kg
Gmt Cat Van Cat Adult Fısh 1 Kg

Gmt Cat Van Cat Adult Fısh 1 Kg (GMT-039)

Marka : Van Cat
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺48,38(KDV Dahil)
İndirimli : ₺38,70(KDV Dahil)
Barkod : 86992458561561

Vancat Balıklı Yetişkin  Kedi Maması 

 

Tam ve Dengeli Yetişkin Kedi Maması

VanCat 33/15 Süper Premium Serisi Kedi Mamaları değerli kedi dostlarımızın aktif ve sağlıklı bir yaşam s ü rd ü rebilmesi i ç in gerekli olan t ü m besin, vitamin ve mineralleri i ç erir. Bitki ö zleri ve antioksidan vitaminlerle zenginleştirilmiş ö zel i ç eriği sayesinde kedinizin bağışıklık sisteminin gelişimini destekler. Sağlıklı bir kedide g ö zlemlenebilecek bakımlı t ü yler, parlak g ö zler ve esnek kasların oluşumuna yardımcı olurken değerli kedi dostlarımıza 3 farklı lezzette eksiksiz beslenme rejimi sağlar.

Çü nk ü ne kadar değer verdiğinizi biliyoruz...

İçindekiler

Dehidre Hamsi Proteini (%32), Hidrolize Somon Proteini , Baldo Pirin ç (%15), Mısır, Bezelye, Deniz Yosunu, Avizeağacı Ö z ü t ü , Kızılcık Tozu, Rafine, Tavuk Yağı, Hamsi Yağı, Karides Unu, Bira Mayası, Pisilyum, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, N ü kleotit İ ç erikli Maya, Mineraller, Taurin

Analitik Bileşenler

Protein : %33

Yaş İ ç eriği : %15

Ham K ü l : %8

Ham Sel ü loz : %2,8

Omega-6 : %3,7

Omega-3 : %0,75

İlaveler ( Beslenmeye Dayalı )

Vitamin A : 20.000 UI/kg

Vitamin D3 : 1.500 UI/kg

Vitamin E : 100 UI/kg

Vitamin C : 15 mg/kg

Niyasin : 30 mg/kg

Taurin : 1500 mg/kg

Bakır (S ü lfat Olarak) : 18 mg/kg

Ç inko (S ü lfat Olarak): 95 mg/kg

Ç inko (Şelat Olarak): 20 mg/kg

Manganez (S ü lfat Olarak): 30 mg/kg

Selenyum (Selenit Olarak): 0,3 mg/kg

Besleme Talimatı

Kedinize bu mamadan ilk kez veriyorsanız, başlangı ç ta bir hafta s ü reyle mevcut mamasıyla karıştırarak veriniz. Su kabında daima taze ve temiz su bulundurunuz. Paketi ağzı a ç ık bırakmayınız. Serin ve kuru yerde saklayınız.

Diş Sağlığı : Dişleri tartar ve plak oluşumundan koruamya yardımcı olan tanecik yapısı elde etmek i ç in ö zel lifler ilave edilmiştir.

İdeal Kilo : Kedinizin uzun bir yaşama, sağlıklı bir metabolizmaya ve ideal v ü cut ağırlığını koruyabilmesi i ç in protein ve yağ oranları dengelenerek form ü le edilmiştir.

Deri ve Tüy Sağlığı : Sağlıklı deri yapısını ve parlak t ü ylerin oluşumunu desteklemek ü zere vitaminler ve amino asitlerce zenginleştirilmiş, Omega-6 : Omega-3, yağ asitleri dengelenmiş ö zel i ç eriğe sahiptir.

y Yumağı Atımı : Sindirim sisteminin bozulmasına neden olan t ü y yumaklarının dengelenmiş besinsel lif i ç eriği çö z ü lerek, kolayca atılması sağlanır.

Sağlıklı Sindirim Sistemi : Sindirilebilirliği y ü ksek gıdaların, hassas bir pişirme işlemine tabi tutulması ile VanCat maksimum sindirimi sağlar.

Üriner Sağlık Desteği : İçeriğindeki dengelenmiş optimum d ü zeydeki mineral seviyeleri ile ü riner taş oluşumu riskini azaltmaya yardımcı olur.

Taurin : Kusursuz bir sindirim sisteminin sağlanması kalp sağlığının korunması ve g ö rme kabiliyetinin desteklenmesi için gerekli olan Taurin y ü ksek miktarda ilave edilmiştir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı