Benzer Ürünler
Purına Puppy Dog Chow Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 2,5 kg
Purına Puppy Dog Chow Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 2,5 kg

Purına Puppy Dog Chow Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 2,5 kg (12362366)

Marka : Purina
Barkod : 7613034488657

Purina Dog Chow Puppy Lamb & Rice Kuzulu Ve Pirinçli Yavru Köpek Maması 2,5 Kg

PURİNA DOG CHOW LAMB & RICE KUZULU VE PİRİNÇLİ YAVRU KÖPEK MAMASI 2.5 KG


Emzirme  döneminden yetişkinliğe kadar   yavru köpeğiniz için  özel olarak formule  edilmiş  % 100 tam ve dengeli beslenme.gerçek tavuk etinden  gelen yüksek  kaliteli protein  ve özenle  dengelenmiş tahıl içeriğine sahiptir.

Bağışıklık  sistemi:  DOG CHOW   Puppy , serbest  radikallerin  zararlı etkilerine  karşı savaşan vitamin  E ve  C  ile zenginleştirilmiş  olup ,  böylelikle  vücudun  doğal  savunma  mekanizmalarının  desteklenmesini  sağlar.
Sindirim  :  DOG CHOW  Puppy, doğal lif kaynağı olan hindiba  ve  pancar  posası kombinasyonu ile formule  edilmiştir.Hindiba,zengin doğal bir  preyotik kaynağı olup ,sindirim sisteminde  yer alan iyi bakterilerin sayıca artışını  sağladığı ve böylece sindirim  sistemi sağlığına destek olduğu ispatlanmış  bir bitkidir.Pancar  posası ise  bağırsak  geçişini düzenlenmesi ve  dışkı kalitesini iyileştirmesi ile  fayda sağlanmaktadır.
 
Kargo Teslim Uyarısı: Değerli müşterilerimiz, kargonuzu teslim almadan önce ürününüzü kontrol ediniz. . Göndermiş olduğumuz paketi kargo elemanının yanında açınız ve içindeki malları kontrol ediniz. Size gönderilen üründe bir hasar mevcut ise hemen kargo görevlisine Hasar Tespit Tutanağı tutturunuz ve hemen Müşteri Hizmetlerimizi arayarak bize bildiriniz aksi taktirde imzaladığınız kargo teslim fişi ürünü eksiksiz ve sağlam bir şekilde teslim aldığınız anlamına gelir. Hasar Tespit Tutanağı tutulmayan iade veya şikayetleriniz kabul edilmeyecektir. İyi alışverişler dileriz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı