Dog Chow Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 14 Kg
Dog Chow Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 14 Kg
Dog Chow Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 14 Kg
Dog Chow Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 14 Kg

Dog Chow Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 14 Kg (12362419)

Marka : Purina
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺1.812,38(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.449,90(KDV Dahil)
Barkod : 7613034487872

Purina Dog Chow Kuzu Etli Yavru Köpek Maması (Puppy Lamb&Rice) 14 KG
 

Emzirme döneminden yetişkinliğe kadar yavru köpeğiniz için özel olarak formule edilmiş % 100 tam ve dengeli beslenme. Gerçek kuzu etinden gelen yüksek kaliteli protein ve özenle dengelenmiş tahıl içeriğine sahiptir. 

Dog Chow, mama taneleri, iki farklı yapısı ile çiğnemeyi teşvik etmek ve ağız sağlığını korumak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır.

Dog Chow, esansiyel vitaminler ve mineralleri içeren tam ve dengeli bir beslenme sunar.

Dog Chow, köpeklerin ihtiyacı olan ve aynı zamanda da doğal olarak tercih ettiği gerçek et yönünden zengindir.

Dog Chow, çeşitleri, konusunda uzman beslenme uzmanları tarafından, köpeğinizin yaşam evreleri ve tarzına göre ihtiyaç duyacağı besinsel öğeleri ve enerjiyi sağlayacak şekilde formüle edilmiştir.

Bağışıklık Sistemi: Dog Chow Puppy (yavru), serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı savaşan vitamin E ve C ile zenginleştirilmiş olup, böylelikle vücudun doğal savunma mekanizmalarının desteklenmesini sağlar.

Sindirim: Dog Chow Puppy, doğal lif kaynağı olan hindiba ve pancar posası kombinasyonu ile formüle edilmiştir. Hindiba, zengin doğal bir prebiyotik kaynağı olup, sindirim sisteminde yer alan iyi bakterilerin sayıca artışını sağladığı ve böylece sindirim sistemi sağlığına destek olduğu ispatlanmıştır bir bitkidir. Pancar posası ise bağırsak geçişini düzenlemesi ve dışkı kalitesini iyileştirmesi ile fayda sağlamaktadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı