Benzer Ürünler
Amity Premium Mini Yetişkin Köpek Maması 3 Kg
Amity Premium Mini Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

Amity Premium Mini Yetişkin Köpek Maması 3 Kg (AMT018)

Marka : Amity
Barkod : 8436538940778

Amity Premium Mini Yetişkin Köpek Maması 3 Kg

 

1 yaş üzeri hassas sindirim sistemine sahip mini ve küçük ırk yetişkin köpeklerin beslenmesine uygun olarak geliştirilmiş, kuzu ve pirinç içeriği ile protein ve karbonhidrat bakımından zengin, yüksek lezzet ve sindirilebilirliğe sahip, köpek maması.

 

* Hassas sindirim sistemine sahip köpeklerin tüm besinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiş yetişkin köpek mamasıdır.

* Bifidobakteri üremesini arttırarak, sindirim sisteminde sağlıklı ve dengeli mikroflora oluşumunu sağlar.

 

* İçerdiği prebiyotikler bağırsak sağlığının korunasına ve sağlıklı bir sindirime yardımcı olur.

* Gerçek kuzu etinden sağlanan % 35'lık yüksek protein içeriği, zenginleştirilmiş optimal protein - kalori oranı ile güçlü ve sağlıklı kas yapısını destekler. Yüksek enerji ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur.

 

* İçerdiği selenyum, E vitamini, C vitamini ve beta karoten gibi güçlü antioksidanlar tam ve dengeli bir beslenme sağlar, bağışıklık sitemini destekler ve vücutta serbest radikallerin zararlı etkilerinin azalmasını sağlar.

* Yüksek sindirilebilirliğe sahip protein ve karbonhidrat içeriği sayesinde sindirilemeyen besin miktarı azalır.

 

Kurutulmuş et proteini %35 (kuzu eti min.% 4 kümes hayvanları en az% 4), tahıl(pirinç en az% 4), bitkisel kökenli türevler (pancar posası min% 2), yağlar ve katı yağlar (kümes hayvanı yağı en az% 5), mineral maddeler

 

ANALİTİK BİLEŞENLER

Ham Protein% 28.0, Yağ içeriği% 12.0, ham fiber% 2.2 'inorganik madde% 7.6, Nem% 10.0.

 

BESLEYİCİ KATKI MADDELERİ

Vitamin A 28.000 IU / kg, vitamin D-3 1.600 lU / kg, vitamin E (dla-tokoferil asetat) 160 mg / kg, Fe (E 1) 200 mg / kg. Cu (E4) 16 mg / kg, Mn (E5) 15 mg / kg, Zn (E6) 176 mg / kg.1NE2) 2,8 mg / kg, Se (E8) 0,4 mg / kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı